Cleansafe partner op med Vileda

Cleansafe er en af de helt store spillere når det kommer til levnedsmiddelrengøring og fødevaresikkerhed. Med +20 års erfaring og store kunder såsom Carlsberg, Arla og Danish Crown, har de specialiserede sig inden for rengøring og uddannelse af personale, så de kan opfylde de strikse krav der er til fødevarebranchen. Cleansafes kursusvirksomhed kommer af, at de så et behov for bedre oplæring og uddannelse af rengøringspersonalet, da der egentlig ikke findes en  uddannelse på trods af de mange krav og regler der findes. De underviser derfor deres mange kursister inden for hygiejne, fødevarer og forædlingsindustri.

At være i fødevareindustrien stiller ikke alene krav til effektiviteten og sikkerheden i rengøringen. For Cleansafe går arbejdet langt dybere ind i de virksomheder, de løser opgaver for.
»Da vi kom ind i branchen så vi blandt andet, at der ikke var fokus nok på hygiejnisk design af maskiner til fødevareindustrien. Derfor begyndte vi at stille spørgsmål til dette. Vi kan med vores fokus på hygiejne og rengøring komme ind med vores erfaring i forhold til, hvordan man kan ændre lidt på udstyret, så det bliver mere rengøringsvenligt. I dag har vi en meget tæt dialog med de virksomheder, vi kommer i,« fortæller Kim Petersen.
(Kilde: Rent i Danmark)

Og hvor kommer Vileda så ind i billedet?

I starten af 2021 indgik Cleansafe en leverandøraftale med Vileda Professional, som nu er hovedleverandør af vogne, mopper etc. Vi ved at forskellige arbejdsopgaver kræver forskellige redskaber, og vi er derfor i tæt samarbejde med Cleansafe for at sikre at de får den rigtige vejledning og de rigtige redskaber til arbejdsopgaven.

Vi har ikke bare brug for at møde en sælger, men har mere brug for en konsulent, der kan dele viden med os og vil indgå i innovativt samarbejde. På det punkt har Vileda vist sig som en god samarbejdspartner og har skabt en god oplevelse for os som rengøringsvirksomhed”

Kim Petersen, teknisk direktør i Cleansafe.

Vi hos Vileda Professional glæder os over samarbejdet med Cleansafe og er glade for at de har taget så godt imod os.

Har du læst deres artikel om samarbejdet? Hvis ikke, så klik ind og læs artiklen hos Rent i Danmark.