Laboratorietests har vist at Viledas mikrofiberklude fjerner 99,98% af bakterier og 99,86% vira fra overflader!

I disse coronatider er det vigtigt at holde en hygiejnisk ren arbejdsplads, og det kan vi selvfølgelig hjælpe med.
Vileda har fået testet mikrofiberkludene MicronQuick og MicronSolo på laboratorier i Tyskland, hvilket påviste at kludene kunne fjerne op til 99,9% af bakterier og vira fra overflader, samt andet organisk snavs.

MicronSolo – engangskluden til dig der ikke kan vaske
Vores MicronSolo engangs mikrofiberklud, fås både som pakker med enkelt-ark, eller som rulle der er nem at hænges på væggen ved hjælp af en dispenser, eller en vogn. Ønsker man at forfugte sine MicronSolo klude anbefaler vi at købe de allerede udstansede klude.

MicronQuick – den svanemærkede klud der kan vaskes 400 gange
MicronQuick mikrofiberkludene kan vaskes op til 400 gange, og kan ligeledes forfugtes og benyttes igen. Den kan med fordel benyttes på overflader såsom højglans, børstet stål, vinduer, spejle. Kluden efterlader mikroskopiske vandpartikler på overfladerne og giver derved et stribefrit resultat.

Læs hele artiklen inde på Nordiske Medier HER. Der er i artiklen ogå linket til laboratorierapporten, og en video hvor Lauritz fortæller om fordelene ved de forskellige Micron klude.

Hvor kan du finde os og vores produkter? 
Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional. På vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052.

Distrikschef Vest – Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086
Distrukschef Øst – Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243