MicronSolo engangsklude er løsningen til dig der skal have professionel rengøring, gjort nemt og hygiejnisk.

MicronSolo er den perfekte løsning, hvor der stilles høje hygiejnekrav og der kræves engangsmaterialer – f.eks. fællesarealer, receptionsområder og kantiner hvor der er behov for hurtig op- eller aftørring. MicronSolo kan også bruges til generel rengøring på pladser uden mulighed for vask af tekstiler.
Rullerne kan monteres i holder på væggen så blade nemt kan afrives, eller monteres på rengøringsvognen, men de fås også i enkelte ark, hvilket gør det nemt at forfugte kludene inden brug. Se videoen for at høre mere om både vores MicronSolo og MicronQuick klude, og hvordan de er blevet testet og godkendt til at fjerne 99,9% af bakterier og vira (herunder Corona).

MicronSolo indeholder en unik kombination af supertynde mikrofibre sammen med absorberende viskosefibre.

Klik HER og kom ind og læs hele artiklen om MicronSolo kludene på Nordiske Medier. Herinde finder du blandt andet også vores katalog, rapporter og video hvor Lauritz fortæller mere om brugen og fordelene ved MicronSolo mikrofiberkludene.

Hvor kan du finde os og vores produkter? 
Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional. På vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052.

Distrikschef Vest – Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086
Distrukschef Øst – Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243