Skal jeres indgangsparti være flot og rent?

Vores T-mat serie består af en række fugtabsorberende og slidstærke måtter som kan hjælpe med at holde gulvene rene, og minimere rengøringen. Så tag et kig i vores katalog som du finder HER og læs mere om hvilke måtter I kan få glæde af.

Vores tekstilmåtter opsamler 80% af alt skidtet efter blot 6-8 skridt, og det er derfor en god ide at lægge mindst 3 meter måtte i vanskelige og snavsede forhold. Om vinteren kan man evt. Tilføje en ekstra måtte.

Eje eller leje måtter?
At eje sine egne måtter er klart den billigste løsning! Det typiske billede er, når der sammenlignes med vaskerier, at du kan indhente investeringen på måttekøb, på under 6 måneders leje. Så der er mange penge sparet ved at eje!

Læs hele artiklen om tekstilmåtter inde på Nordiske Medier HER. Her kan du blandt andet også se videoen hvor Lauritz fortæller mere om måtterne og deres fordele.

Hvor kan du finde os og vores produkter? 
Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional. På vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052.

Distrikschef Vest – Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086
Distrukschef Øst – Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243