Fremtidens rengøringsvogn – lavet med henblik på æstetik, design og effektivitet.

Viledas Origo 2 giver jer mulighed for at tilpasse jeres rengøringsvogn efter jeres behov. Vognen består af et grundmodul, hvor I har mulighed for at tilføje de moduler i ønsker, samt aluminiumssider og låg med lås, så kemiflasker og personlige ejendele ikke ligger frit fremme.

Viledas rengøringsvogn Origo 2, er produceret af 50% genanvendt plast og i vognen er der lavet skinnesystem så man har mulighed for at tilpasse vognen og dens bokse og kasser til jeres behov – uden brug af værktøj.

Origo 2 vognen har massere af kombinationsmuligheder, hvilket gør den meget fleksibel og passer til mange virksomheder såsom skoler, lufthavne, sygehuse, forlystelsesparker og hoteller.

Vil du vide lidt mere, kan du læse artiklen på Nordiske Medier HER og blandt andet se videoen hvor Laurits fortæller og demonstrerer fordelene ved Viledas Origo 2.

Hvor kan du finde os og vores produkter? 
Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional. På vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052.

Distrikschef Vest – Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086
Distrukschef Øst – Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243