Vileda SprayPro inox skaft, og vores innovative clickspeed system – Enkel og nem løsning – med et pletfrit resultat.

Tag pletterne på gulvet inden næste kunde eller patient med Inox Spray. Det hule skaft påfyldes sæbevand og sprayes direkte på pletten, hvorefter gulvet tørres over med moppen.
Enkel og nem løsning som er yderst lidt pladskrævende uden at gå på kompromis med resultatet.

Passer sammen med stort set alle vores moppe systemer, både vaskbare og engangsmopper.

SprayPro Inox er et professionelt skaft af rustfrit stål og med et håndtag, pumpe, sprayhåndtag og mundstykke er af polypropylen.

Spraypro inox kan med fordel benyttes sammen med vores Clickspeed fremføre, som med et enkelt klik kan slippe den beskidte moppe direkte ned i vaskeposen – uden berøring. Clickspeed har en unik magnetisk funktion og ru overflade, som holder kluden på plads underrengøring.

Læs artiklen om SprayPro og Clickspeed systemet inde på Nordiske Medier HER, hvor du blandt andet også kan se videoen hvor Lauritz fortæller mere om fordelene.

Hvor kan du finde os og vores produkter? 
Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional. På vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052.

Distrikschef Vest – Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086
Distrukschef Øst – Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243