PurActive rengøringssvampe. Hård mod snavs, skånsom mod overfladen

Vi hos Vileda har lavet en skuresvamp der både har længere levetid, er mere skånsom på overfladerne og er ergonomisk at bruge, så man ikke behøver arbejde hårdere for at få et godt resultat.

Det er adskiller PurActive fra den almindelige skuresvamp, er at skuresiden føles som en form for hård gummioverlade, i modsætning til de klassiske skuresvampe med hårde fibre.

Skuresvampen fås i fire farver, så bakterieoverførsel minimeres og så kan den vaskes på 60* og bruges igen og igen.

PurActive efterlader heller ingen fibre (som almindelige skuresvampe) ved rengøring, og giver derfor det bedste resultat.

Læs vores artikel inde på Nordiske Medier HER  og læs mere om fordelene ved Puractive, og se videoen med Lauritz som forklarer meget mere om brug og fordele.

Hvor kan du finde os og vores produkter? 
Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional. På vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052.

Distrikschef Vest – Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086
Distrukschef Øst – Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243