Med Viledas Swep Duo system fordobler du mængden af m2 du kan rengøre, inden du skal skifte moppen.

Med Swep Duo systemet er rengøringen hurtigere, og færre mopper er nødvendige da de er både dobbeltsidet og mere effektive. Moppen er holdbar og har en lang levetid, hvilket er godt både for miljøet og økonomien.

Til Swep Duo systemet findes der forskellige mopper, så det kan tilpasses jeres behov, bl.a. Swep Duo MicroCombi moppen som er perfekt til fugtaftørring eller fastgroet smuds. Eller vores MicroPlus moppe som har en fantastisk rengøringsevne, med minimal friktion. Læs om alle vores Swep Duo mopper og hvad deres fordele HER

Alle mopperne er kompatible med vores Swep Duo fremføre og skaft (herunder både vores Vario teleskop skaft, eller vores SprayPro Inox skaft).

Læs hele artiklen på Nordiske Medier HER og få mere information om fordele og brug. her har du også mulighed for at se videoen med Lauritz, som fortæller hvordan du bedst forfægter dine Swep Duo mopper.

Hvor kan du finde os og vores produkter? 
Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional. På vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052.

Distrikschef Vest – Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086
Distrukschef Øst – Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243