80% af alt snavs på vores gulve kommer udefra, så hvorfor ikke stoppe det allerede ved døren?

V-Mat Standard – Vores mest fleksible skrabemåtte
Vores mest populære skrabemåtte – flot, fleksibel og økonomisk. Let at lægge og let at rulle sammen, når gulvet skal vaskes. Sluger både grus og groft snavs, fanger sne og minimerer risikoen for at glide. Gør sit arbejde både i sol og regn 24 timer i døgnet. Det unikke mønster rengør effektivt i begge retninger, og desuden er V-Mat, til forskel fra mange andre plastmåtter, formstabil også i længden, hvilket gør den velegnet også til større områder både indenfor og udenfor bygninger.

Kombiner dit eget design
De 24,5 x 24,5 cm store moduler kan let klikkes sammen og du designer selv resultatet, ved frit at vælge mellem alle V-Mat modulerne.

Inden for Vileda V-mat serien finder du også V-Mat Duo Plus, som er en kombination af V-Mat Standart og vores Tekstilmåtte – så den fanger mest muligt snavs og fugt, og V-Mat Eco. Vores V-Mat Eco er produceret i miljøvenlig phalatfri PVC, og er tiltænkt områder med mere kørsel som f.eks palle- og vogntrafik som f.eks supermarkeder, lagre og lignende.

Læs hele artiklen om V-mat og dens fordele inde på Nordiske Medier HER

Hvor kan du finde os og vores produkter? 
Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional. På vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052.

Distrikschef Vest – Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086
Distrukschef Øst – Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243