Slut med at stå og bøvle med at få mopperne af fremføreren og få unødvendigt beskidte hænder.

Express Pro er Viledas smarte velcro fremføre, som passer til alle Viledas skafter, såsom SprayPro Inox eller Vario teleskopskaftet. Express pro er designet specielt til professionel rengøring af gulv, vægge og lofter, og de tilhørende mopper findes i standard microfiber- mopper og i engangsmopper, til områder med høje hygiejnekrav.

Til Express Pro fremføreren findes der følgende mopper:

  • Swep ExpressPro MicroPlus
    Moppen til den daglige rengøring.Kan anvendes tør eller fugtig og laver en ensartet rengøring på hele overfladen. Og så fjerner den fastgroet smuds 30% hurtigere
  • Swep ExpressPro Microtech
    Anvendes på marmor, granit, lakeret træ, nyere eller polishbehandlede linoleumsgulve (afhængig af vurdering mht. friktionen).
    Bør ikke anvendes på olie-/sæbebehandlede trægulve i våd eller fugtig tilstand. Kan vaskes ved 95 grader

Læs mere om produktet og dets fordele inde på Nordiske Medier HER

Hvor kan du finde os og vores produkter? 
Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional. På vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052.

Distrikschef Vest – Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086
Distrukschef Øst – Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243